A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ініціативні громадяни навчалися написанню Анкет на конкурс Проектів ініціатив

Дата: 02.03.2018 09:48
Кількість переглядів: 1079

В рамках реалізації  затвердженої 30 сесією міської ради 30 січня цього року Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської громади на 2018 рік  в останній день календарної зими, 28 лютого, в залі засідань міської ради відбувся тренінг «Подання Анкет для часті в  Конкурсному відборі проектів по Програмі муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік».

Розпочинаючи роботу тренінгу заступник міського голови Олександр Артюшенко відзначив, що дана Програма пройшла своєрідну апробацію на теренах громади в попередньому році і мала позитивні результати, і саме тому було прийняте рішення продовжити реалізацію програми і в 2018 році. Основна мета Програми, як відзначив модератор тренінгу, - посилення впливу громади на якість життя у населених пунктах Глобинської міської територіальної громади, підвищення відповідальності громадян за його розвиток та збереження інфраструктури, щоб кожен житель беріг суспільне майно, немов своє особисте.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Володимир Бондарь ознайомив прибулих на тренінг потенційних представників ініціативних груп з Бабичівки, Устимівки, Борисів, Опришок, Жуків та Глобиного з основними положеннями Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік; проектами, втіленими в життя завдяки реалізації Програми в минулому році.

В форматі запитання-відповіді пройшло ознайомлення з правилами заповнення Анкет учасників Конкурсу та інших додаткових матеріалів, порядками подання матеріалів Конкурсній комісії, проведення Конкурсу Проектів та реалізації Проектів-переможців.

В ході навчання було наголошено, що при формуванні бюджету проекту та підборі виконавців робіт чи постачальників товарів прийматимуться пропозиції лише від офіційно зареєстрованих юридичних чи фізичних осіб.

Тренінг пройшов в робочій атмосфері, навіть після його закінчення учасники продовжували жваво обговорювати почуте, накреслювати перспективні плани своїх Проектів.

То ж вже із 1 березня очікуємо надходження всіх необхідних документів від ініціативних груп громадян на участь в конкурсі Проектів громадських ініціатив. Приймаються ці документи відділом соціально-економічного розвитку та інвестицій виконкому міської ради щодня (крім вихідних) з 8.00 до 17.15 за адресою м.Глобине вул.Центральна, 287 (другий поверх). Довідки за телефоном 24607.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень