A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як громадянину отримати земельну ділянку безоплатно у приватну власність на території населених пунктів Глобинської міської ради?

Дата: 17.01.2018 12:44
Кількість переглядів: 1083

Фото без описуЯк отримати земельну ділянку? Куди звертатись для отримання земельної ділянки? Який пакет документів потрібно підготувати і в які органи їх подавати? 

Згідно зі статею 81 Земельного Кодексу України кожен громадянин має право отримати у власність земельні ділянки шляхом їх безоплатної передачі із земель державної і комунальної власності.

Якщо громадянин виявив бажання отримати безоплатно у власність земельну ділянку із земель  комунальної власності на території населених пунктів Глобинської міської ради для ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки), будівництва індивідуальних гаражів у межах норм безоплатної приватизації, то йому необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг Глобинської міської ради (м.Глобине, вул.Травнева, 4), де кваліфіковані спеціалісти нададуть консультацію та допоможуть правильно оформити необхідний пакет документів.

Наголошуємо, що у клопотанні обов’язково вказується цільове призначення земельної ділянки та її орієнтовні розміри, додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, погодження землекористувача (у разі вилучення земельної ділянки, що перебуває у користуванні інших осіб).

Звертаємо увагу, що у громадянина (чи його офіційного представника), який звернувся за отриманням вказаної адміністративної послуги, забороняється вимагати додаткові матеріали та документи, не передбачені статтею 118 Земельного кодексу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень