A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щодо доцільності відкриття притулку для безпритульних тварин у місті Глобине

Дата: 19.03.2018 13:17
Кількість переглядів: 972

14 березня 2018 року в залі засідань Глобинської міської ради під головуванням заступника міського голови Олександра Артюшенка відбулося чергове засідання тимчасової комісії з вивчення питання щодо доцільності відкриття притулку для безпритульних тварин у місті Глобине.

У роботі комісії взяли участь начальник відділу капітального будівництва, містобудування та архітектури виконкому Сергій Гапченко, начальник відділу розвитку ЖКГ та благоустрою виконкому Сергій Пономарьов, начальник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал, керівник ГФ «Муніципальна міліція» Олександр Пшеничний, ветеринарний лікар Глобинської районної клініки ветеринарної медицини Олег Антипенко, начальник КО «Глобинська місцева пожежна охорона» Михайло Буша, депутат Глобинської міської ради Сергій Кулик, представник громадськості Віталій Александров.

На засіданні було розглянуто проект Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Глобинської міської ради на 2018-2020 роки, розроблений відділом розвитку ЖКГ та благоустрою виконкому Глобинської міської ради. У процесі обговорення учасники запропонували внести ряд змін і доповнень до проекту програми, які стосувались ветеринарних послуг, методів гуманного відлову тварин, питання утилізації трупів тварин та іншого.

Вирішено схвалити проект програми з урахуванням змін і доповнень та розмістити даний проект на офіційному сайті громади для громадського обговорення та врахування пропозицій громадськості.

Зауваження і пропозиції до проекту програми приймаються до 15 квітня 2018 року:

- за адресою: м.Глобине, вул.Центральна, 285;

- по телефону 24607;

- на електронну адресу gl-jkg@ukr.net.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень