A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 17.03.2018 14:09
Кількість переглядів: 860

Сьогодні задоволення соціальних потреб жителів громади є одним з пріоритетних напрямків роботи Глобинської міської ради.

Це, насамперед, забезпечення безперебійного водопостачання до споживачів, надання послуг з утилізації сміття та побутових відходів від населення, обслуговування електромереж вуличного освітлення, благоустрій населених пунктів, монтаж систем водопостачання в приватному секторі та ще багато інших послуг. Над виконанням цих завдань в Глобинській громаді працюють Комунальне підприємство «Глобинське» та відділ розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Саме від вас залежить наш добробут, добрий настрій, а інколи і наше здоров’я. Тож, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до своєї справи – запорука успішного розвитку нашого міста.

Я дякую за самовіддану і високопрофесійну працю всім тим, хто працює в галузі ЖКГ та хочу побажати вам витримки і віри в краще, міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

 

З повагою,
Глобинський міський голова  Станіслав ДЖУСЬ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень