A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Безпека дітей перш за все

Дата: 01.02.2018 14:32
Кількість переглядів: 1215

Наприкінці минулого року міські депутати на пропозицію керівництва Глобинської громади та  звернення  педагогічного колективу  загальноосвітнього закладу прийняли рішення  про встановлення  паркану, який огороджував би територію Глобинської філії Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 (колишню Глобинську ЗОШ І-ІІ ступенів №4). 

Таке рішення  було  обгрунтоване декількома мотивами. Перше – це необхідність мати огорожу навчального закладу, адже поряд проходить вулиця з інтенсивним рухом транспорту, тобто, він забезпечує безпеку школярів. Інша обставина - територія школи була  прохідним двором, в той же час, на шкільному подвір’ї, розміщуються спортивні майданчики, проходять заняття учнів. Крім того,  користуючись тим, що територія закладу була не огороджена,  окремі місцеві жителі частенько підкидали на подвір’я  школи сміття та побутові відходи. Це створювало загрозу життю та здоров’ю дітей.

Тож відтепер школярі почуватимуться безпечніше, адже проведено огородження шкільного подвір’я. З трьох тильних сторін паркан бетонний, а з фасадної,  від вулиці Центральної, встановлено  металевий декоративний  паркан, який має функцію  не лише звичайної огорожі, а й має гарний  естетичний вигляд.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень