A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Молодий спеціаліст отримав житло в м.Глобине

Дата: 09.02.2018 14:51
Кількість переглядів: 1659

Чимало проблем на сьогодні має  первинна медико-санітарна  галузь. І мова не лише про застаріле обладнання, необхідність ремонту амбулаторій та приміщень  фельдшерсько-акушерських пунктів. Однією з важливих проблем є відсутність лікарського персоналу. Молодь не охоче йде працювати  в районні центри та сільську місцевість,  намагаючись отримати роботу у великих містах, де більші  перспективи отримати житло і  гідну заробітну плату.

Тож, розуміючи ці всі обставини,  керівництво та міські депутати Глобинської об’єднаної територіальної громади  прийняли Комплексну міську Програму «Житло» на 2017-2020 роки, якою передбачили придбання службового житла для молодих спеціалістів, які погодяться працювати в  населених пунктах Глобинської об’єднаної територіальної громади.

В 2017 році лікарем-педіатром дільничного комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної  допомоги у Глобинському районі»  в місті Глобине погодилась працевлаштуватись молодий спеціаліст, випускник вищого медичного закладу Людмила Батченко. При цьому керівники громади пообіцяли, що забезпечать її службовим житлом. Остільки вільного житла не було, тому вирішено було придбати квартиру для проживання молодого спеціаліста.

Під час розгляду цього питання було розглянуто декілька варіантів з того житла, що продавалася в місті Глобине. В решті-решт міські депутати погодили придбання однокімнатної квартири в одному  з багатоквартирних будинків по вулиці Полтавського шляху. При цьому основним аргументом  такого рішення було те, що пропонована квартира  мала сучасний ремонт та  продавець пропонував її разом з  усіма необхідними меблями.

25 січня 2018 року міські депутати на своєму засіданні прийняли рішення про надання лікарю-педіатру Людмилі Батченко однокімнатної службової квартири загальною площею 33,4 кв.м..

Таким чином, в Глобинській міській раді дотримали свого слова, і молодий спеціаліст отримала у своє користування  житло.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень