A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Під завершення року в громаді збудували більше 16 км мереж вуличного освітлення

Дата: 03.01.2018 14:52
Кількість переглядів: 1108

В 2017 році  збільшилась кількість вулиць населених пунктів громади, які стали обладнані вуличним освітленням. Так, в минулому році, було встановлено 7 ліхтарів на проміжку в 460 метрів по вулицях Бубнарівській та Курченка м. Глобине.

Та, мабуть, найбільше зраділи появі вуличного освітлення жителі мікрорайону «Зарічки» в місті Глобине. Тут протяжністю в 920 метрів було обладнано вуличне освітлення на найбільш небезпечній ділянці дороги по заводській  греблі через річку Сухий Омельник. 12  нічних ліхтарів відтепер освітлюють   шлях по цій  греблі.

Повністю було збудовано вуличне освітлення по вулицях Короленка та Дружби народів  в м. Глобине. Загальна протяжність монтажу вуличного освітлення склала більш 3 кілометрів, а встановлено було 43 ліхтаря.

Збудовано в минулому році і вуличне освітлення на території вулиць колишнього відділку Чапаєва (до речі це поселення раніше носило назву - село Таранці, тепер же це найпівденніша окраїна нашого міста): Лобановського, Мелодійної, Раїси Кириченко та провулку Агарарного. Тут загальна протяжність вуличного освітлення склала 1,44 км, а встановлено було 21 ліхтар. В минулому році вдалося провести в м.Глобине ще і реконструкцію вуличного освітлення по вулицях Котляревського та Пархоменка, де було встановлено 9 додаткових ліхтарів, а загальна протяжність вуличного освітлення збільшилась на 760 метрів.

В 2017 році здійснилася і мрія жителів села Шепелівки. Завдяки наполегливості їх депутата Валентини Петраченко центральна вулиця села – вулиця Незалежності була включена до Плану соціально-економічного розвитку громади  на 2017 рік. Таким чином,  додатково  збудовано було ще більше 2,5 км вуличного освітлення та обладнано 30 нових ліхтарів вуличного освітлення.

Проведено реконструкцію вуличного освітлення в с.Яроші. Тут вуличне освітлення доповнили 19 ліхтарів по вулицях Чумацького шляху, Котляревського та Гагаріна.

На півкілометра збільшилась протяжність вуличного освітлення в с.Жуки по вулиці Центральній, де з’явилось 11 нових ліхтарів. На 2,68 км збільшилась протяжність вуличного освітлення в с.Опришки. Збудовано вуличне освітлення по вулицях Зеленій, Партизанській, Спортивній та провулку Мелодійному. 30 новеньких  ліхтарів освітлюють зазначені вулиці. 8 нових ліхтарів, внаслідок проведених реконструкцій вуличного освітлення, з’явилось і в с.Бориси на вулицях Вишневій, Дружби народів та Набережній.

Всього ж в минулому році було збільшено протяжність вуличного освітлення в населених пунктах громади на 16,28км та встановлено 214 нових ліхтарів вуличного освітлення. Вуличне освітлення є одним із елементів благоустрою населених пунктів. Тож, кінцева мета – повністю забезпечити всі вулиці населених пунктів громади вуличним освітленням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень