A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЦНАП очима юних талантів

Дата: 22.01.2018 15:04
Кількість переглядів: 1063

В рамках заходів щодо відкриття "Центру надання адміністративних послуг" (ЦНАП)  за підтримки  програми  «U – LEAD»  з Європою в нашій громаді проведено творчий конкурс для старшокласників та підлітків із завданням кращого втілення нового ЦНАПу в малюнках, відеороліках та інше. 

Учасниками конкурсу стали ті учні, які брали участь у спеціальних уроках та в екскурсіях в ЦНАПі на тему «Чому є важливим сучасний Центр адміністративних послуг". І ось переможці: Гелеверя Ірина, Кошиль Марія, Куценко Данило, Чернишенко Тетяна, Новосел Ярина та Кравченко Ірина отримали  заохочувальні призи (навушники та портативні батареї та інше).

Захід проводився з метою інформування про відкриття Центру надання адміністративних послуг в громаді, популяризації його роботи, формування розуміння суті Центру надання адміністративних послуг у дітей як майбутніх користувачів послуг, інформування батьків, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для творчого розвитку, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої  учнівської молоді.

  Переможці конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень