A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розпорядження

Дата: 22.02.2018 15:44
Кількість переглядів: 853

Керуючись п.6  ст. 46 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 32 сесію Глобинської міської ради І скликання 6 березня 2018 року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради.

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про звіт Глобинського міського голови про  здійснення  державної  регуляторної політики  виконавчим  комітетом Глобинської міської ради в 2017 році.
  2. Про затвердження положення про комісію по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.
  3. Про внесення  змін до міської Програми «Соціальний захист» на 2016-2020 роки.
  4. Про затвердження Положення про електронні петиції.
  5. Про затвердження рішення виконкому «Про включення квартир №3, №4, №7, №8, що знаходяться за адресою: м.Глобине, вул. Центральна, буд. 15, до категорії «службових жилих приміщень».
  6. Про  затвердження акту приймання-передачі у комунальну власність Глобинської міської територіальної громади в особі Глобинської міської ради об’єктів водопостачання від ТОВ «Новомосковськ Агро».
  7. Про передачу з балансу виконавчого комітету Глобинської  міської  ради на баланс КП «Глобинське» вуличного освітлення з проектно-технічною документацією до нього.
  8. Про передачу в оренду Глобинському районному військовому комісаріату частини адмінбудівлі за адресою: м. Глобине  вул. Гагаріна,1.
  9. Про затвердження положення про юридичний відділ виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  10. Про визначення способів оприлюднення регуляторних актів та документів, підготовлених у процесі здійснення регуляторної діяльності Глобинської міської ради в 2018 - 2020 роках.
  11. Про використання в 2017 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
  12. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік.
  13. Про виконання бюджету Глобинської міської ради за 2017 рік.
  14. Про внесення змін і доповнень до бюджету.
  15. Про затвердження Положення про відділ по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради.

 

В.о. міського голови, секретар міської ради                                     С.В. Лазаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень