A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В місті буде відновлено автобусний маршрут, а жителі села отримають пряме сполучення з центром громади

Дата: 29.03.2018 16:51
Кількість переглядів: 979

Саме ці питання сьогодні розглядались на засіданні конкурсного комітету по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Глобинської громади в приміщенні зали засідань міськвиконкому. Голова конкурсного комітету Олександр Артюшенко, звертаючись до учасників засідання,  зауважив, що підставами розгляду цих питань стали колективні звернення жителів північно-східної частини міста Глобине, які прохали відновити колишній маршрут  автобусного сполучення   №1  (вул. Державності – вул. Володимирівська). Цей маршрут раніше обслуговував  приватний перевізник, який в минулому році відмовився здійснювати перевезення пасажирів за маршрутом №1 вважаючи їх комерційно не привабливими та збитковими.

В той же час для жителів цієї частини міста виникають значні проблеми, коли є необхідність дістатися до центру міста чи в інші його частини. Враховуючи такі обставини та йдучи на зустріч бажанням жителів міста, учасники конкурсного комітету вирішили  відновити перевезення за вказаним маршрутом №1, доручивши тимчасове їх здійснення комунальному підприємству «Глобинське». В той же час прийнято рішення про підготовку до проведення конкурсу на визначення перевізника за маршрутом №1 на   термін до 5 років

Аналогічне звернення про необхідність встановлення прямого автобусного сполучення з центром громади – містом Глобине надійшло і від жителів с.Семимогили. Тут теж було прийняте позитивне рішення про організацію нового автобусного   маршруту №9 (с.Семимогили – м.Глобине). Планується, що дані перевезення будуть здійснюватися на протязі найближчого місяця, двічі на тиждень (вівторок, п’ятниця) зранку та в обідню пору  з метою тестування даного маршруту  щодо кількості осіб, які потребують таких перевезень, а отже і перспектив необхідності в подальшому запровадження такого маршруту.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень