A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Демократія починається з школи

Дата: 30.03.2018 20:58
Кількість переглядів: 692

30 березня до Глобинської опорної  школи №5 завітали тренери  Світлана Королюк та Дар’я Полтавська, які презентували для представників учительського, учнівського, батьківського колективів та громадськості програму підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа».

Проект має на меті навчити учнів бути активними у громадському  житті, а школу – вміти користуватися правом на автономію. Загалом проект повинен сприяти реформам в галузі освіти та демократизації освітнього середовища. Учасників заходу привітав Глобинський міський голова  Станіслав Джусь, який наголосив, що демократична школа – це заклад, де не бояться говорити про труднощі, а разом шукають шляхи вирішення проблем.

«Глобинська загальноосвітня школа №5, - зазначив Станіслав Джусь, - є першопрохідцем у громаді щодо запровадження нових методів і підходів у навчанні і вихованні дітей. Колектив впенено іде по шляху запровадження принципів нової української школи.  І це є добрим прикладом для інших навчальних закладів громади».

Усі учасники заходу брали активну участь у обговоренні. Особливо активними були учні – креативні, цілеспрямовані, відкриті, зацікавлені.       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень