Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Великодній подарунок

Дата: 04.04.2018 16:55
Кількість переглядів: 730

Напередодні Великодніх свят працівники відділів виконавчого комітету Глобинської міської ради приєднались до благодійного збору допомоги для українських воїнів, що боронять рідну землю від російських агресорів на Сході України та дітей Первомайського НВК Ясинуватського району, які на собі відчули страхіття війни.

Було зібрано близько 5,5 тисяч гривень власних коштів. На них придбано паски, чай, каву та дитячі подарунки: розвиваючі ігри, цікаві книги, альбоми для малювання, олівці, розмальовки, наліпки, кольоровий папір та картон, ножиці, клей, пластилін, настільні ігри, набори для творчості та інше. Крім того учні та вчителі Опришківської, Пирогівської, Бабичівської, Жуківської, Шепелівської, Глобинської №3, Глобинської №4, Глобинської №5 загальноосвітніх шкіл підготували для дітей з Донеччини та українських воїнів традиційні Великодні страви: паски та писанки, а також великодні листівки та поробки.

3 квітня 2018 року ці святкові подарунки були передані до редакції місцевої газети «Зоря Придніпров’я», де проводився збір допомоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень