A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Найкомфортніші умови для громадян повинні бути в ЦНАПах

Дата: 23.04.2018 16:57
Кількість переглядів: 660

18-19 квітня 2018 року в місті Київ відбулась конференція по результатах Початкової фази з покращення якості надання адміністративних послуг. Учасниками були команда SKL  International, всі ОТГ – пілоти, представництво делегації ЄС,  Sida, Міністерство регіонального розвитку, Мінекономрозвитку, спеціалісти по муніципальних послугах ЦРМС, представники інших проектів.

Від Глобинської громади у конференції взяли участь міський голова Станіслав Джусь, заступник міського голови Олександр Артюшенко, начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Володимир Бондарь, начальник відділу ЦНАП Ольга Гапченко.

В ході форуму підведено підсумки роботи новостворених ЦНАП шляхом презентацій окремих та всіх центрів  за визначеними критеріями. Акцентували увагу на кращі сторони в організації роботи команди в Україні з покращення якості адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» та відмічено деякі недоліки.  Це була чудова нагода для спілкування з колегами з різних куточків України. Вироблено стратегію та напрямки розвитку Центрів адмінпослуг аж до 2020 року, а також способи подальшого обміну досвідом між ЦНАПами.  

Найкомфортніші умови для громадян повинні бути в ЦНАПах – головна ідея форуму.

 

Начальник відділу
«Центр надання адміністративних послуг»                                                              Ольга Гапченко
 
Фото без опису
Фото без опису
 
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень