A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вшанували учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 26.04.2018 14:09
Кількість переглядів: 1102

Сьогодні 26 квітня 2018 року відбулися заходи з вшанування жителів Глобинської громади - учасників ліквідації аварії на ЧАЕС  у зв’язку з 32-ою річницею техногенної катастрофи в м.Чорнобилі.

Заходи розпочались із зустрічі керівництва району і міста з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС в приміщенні Глобинської міської ради.

«Сьогодні не свято, сьогодні 32-а річниця сумної, трагічної сторінки в історії новітньої України, - звернувся до учасників зустрічі міський голова Станіслав Джусь, - вона нагадує нам про ту величезну відповідальність, яку повинні нести люди, впроваджуючи в життя нові сучасні технології та наукові відкриття. Вона нагадує нам про необхідність збереження довкілля, нашої екології та застерігає від тих непоправних втрат і тяжкої розплати, яку можна понести за помилки та легковажність. Ми пам’ятаємо велич подвигу,  здійсненого Вами, шануємо Вас та намагаємося і будемо робити все залежне від нас, щоб підтримати Вас у вирішення побутових та соціальних питань».

Зі словами вдячності звернулись до присутніх в.о. голови Глобинської районної держадміністрації Інна Авраменко, голова Глобинської районної ради Володимир Сьомін та начальник управління   праці та соціального захисту населення Глобинської райдержадміністрації Наталія Шебедя, побажавши міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди їхнім родинам.

Очільники району та міста нагородили подяками та подарунками активних членів громадської організації «Союз Чорнобиль України» Миколу Горпинка, Юрія Бабенка, Анатолія Чугуя та голову Глобинської районної  організації ВГО «Союз Чорнобиль України»  Олександра Логвина.

Олександр Логвин, в свою чергу, подякував керівництву Глобинської громади за постійну підтримку та допомогу, як матеріальну так і у вирішенні соціально-побутових питань.

По закінченню зустрічі всі присутні вирушили до Пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, де їх вже чекала учнівська молодь, аби разом покласти квіти до пам’ятного знаку та вшанувати хвилиною мовчання пам’ять тих, хто не шкодуючи власного життя, брав участь у ліквідації наслідків жахливої катастрофи, заради чистого неба та світлого майбуття. Адже стільки часу б не пройшло з тих пір, як відбулася одна з найбільших техногенних катастроф в Європі – аварія на ЧАЕС, не згасає  велич вкладу, який зроблено тими, хто долучився до робіт з ліквідації аварії та її страшних наслідків.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень