A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Тепер слово за депутатами

Дата: 16.05.2018 08:14
Кількість переглядів: 1042

У Глобинській громаді відбулися громадські слухання з приводу присвоєння   імені Заслуженого агронома  України Ганни Андрієнко Глобинській філії «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №5.

Ініціатором цього питання виступив трудовий колектив навчального закладу. На протязі двох місяців тривало громадське обговорення, а 15 травня 2018 року в приміщення зали засідань Глобинської  ради відбулися громадські слухання.

Про  хід  проведення громадського обговорення   присутніх інформувала  заступник міського голови Галина Токаренко.

Завідувач філії – «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №5  В.А.Слюсар ознайомила присутніх з  біографічними відомостями про життєвий та трудовий шлях Г.П.Андрієнко, її внеском у розбудову навчального закладу.

Закликала присутніх підтримати ініціативу педагогічного колективу навчального закладу і вчитель історії   філії «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4»   Ольга Безугла, яка   розповіла про позитивні моменти присвоєння їх навчальному закладу   імені відомого свого часу в Україні агронома, адже їх  школа матиме ім’я хорошої   людини, що буде добрим виховним моментом - учні матимуть чудовий приклад, того, що можна    здобути     власною працею та своїм хистом  визнання заслуженого авторитету та поваги. Повідомила, також,  про отримані нею дані, про підтвердження внеску Г.П.Андрієнко в побудову в 1962 році   приміщення   Глобинської восьмирічної школи, в якому навчальний заклад розміщується і зараз.  

Присутні на громадських слуханнях підтримали ініціативу про  присвоєння Глобинській філії «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №5 імені  Заслуженого агронома  України Ганни Андрієнко та рекомендувати  сесії Глобинської міської ради прийняти рішення  про присвоєння Глобинській філії «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №5 імені  Заслуженого агронома  України Ганни Андрієнко.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень