A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Надання первинної медичної допомоги – радимося громадою

Дата: 14.06.2018 13:29
Кількість переглядів: 1168

З 4 червня 2018 року на території Глобинської  громади проходить громадське обговорення з питань мережі  комунальних закладів охорони здоров’я, які надають первинну медико-санітарну допомогу.

Станом на 13 червня 2018 року  обговорення пройшли в  селах: Бабичівка, Устимівка, Пироги, Бориси, Опришки, Новомосковське. На зустрічах члени робочої групи, заступник Глобинського міського голови Токаренко Г.В., завідувач сектору охорони здоров’я виконкому міської ради Мазур В.Ф., головний лікар Комунального підприємства «Центр  первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі» Хавронюк В. Ю. інформують про основні напрямки реформи медичної галузі, вибір лікаря, порядок укладання декларацій між лікарем та пацієнтом,  зміни у фінансуванні медичних установ.

Жителі громади  проявляють  зацікавленість та інтерес в  отримані інформації. У людей виникає дуже багато запитань: як  отримати медичну допомогу при невідкладних станах; чи виїжджатиме на виклик швидка допомога; чи буде сімейний лікар вести прийом пацієнтів за місцем проживання пацієнта, якщо в селі  діє ФАП; як отримати медичну допомогу  у вузькопрофільного спеціаліста; як громада вирішує проблему нестачі сімейних лікарів; як формуватиметься мережа закладів та ін.

Підсумкові громадські слухання відбудуться 26 червня 2018 року о 10 годині в залі засідань Глобинської міської ради.

До речі, у Глобинській громаді вже знайшли свого лікаря близько 42% населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень