A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оздоровлення пільгової категорії громадян громади

Дата: 14.06.2018 14:17
Кількість переглядів: 701

Відділ соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради, на виконання міської Програми «Соціальний захист», забезпечує постраждалих внаслідок чорнобильської катастрофи ІІ категорії та демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції та членів їх сімей путівками для проходження курсу санаторно-курортного лікування.

Санаторно-курортне лікування проводиться у санаторно-курортних закладах відповідного профілю лікування, що мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Для проходження санаторно-курортного лікування у 2018 році з міського бюджету виділено 170 000, 00 грн.

В 2018 році придбано 4 санаторно-курортні путівки для осіб постраждалих внаслідок чорнобильської катастрофи другої категорії терміном 18 днів, на загальну суму 55728,00 грн. На даний час курс санаторно-курортного лікування пройшли дві особи.

Також проводиться відновне лікування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС першої та другої категорії  у Лікарні відновного лікування м.Кременчука.

В 2018 році для проходження відновного лікування у Лікарні відновного лікування м.Кременчука, взято на чергу 3 учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС першої та другої категорії, для лікування виділено з міського бюджету 32 000, 00 грн. Згідно побажань ліквідаторів лікування проводитиметься у вересні-грудні 2018 року.

З 1 червня 2018 року 12 дітей-інвалідів громади проходять курс оздоровлення в Кременчуцькому міському Центрі соціальної реабілітації дітей–інвалідів департаменту соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.

Для проведення оздоровлення дітей-інвалідів з міського бюджету виділено 30 000,00 грн. та 38 500,00 грн. виділено для відшкодування транспортних витрат, пов’язаних з перевезенням дітей-інвалідів до Центру соціальної реабілітації, у супроводі з їх батьками.

Одночасно повідомляємо, що демобілізовані військовослужбовці, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції та не проходили відпочинок санаторно-курортних закладах і мають бажання пройти курс оздоровлення у 2018 році, можуть замовити путівку у відділі соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради терміном на 12 днів, подавши наступні документи:

  • довідку для одержання путівки на відпочинок (з наданням оздоровчих послуг) за формою 070/о;
  • копію посвідчення учасника бойових дій або довідки про участь в АТО (видана військовими частинами або військкоматами);
  • копію паспорта;
  • копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру.

 

Начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради

                          Л.В.Норенко

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень