A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання сесії міської ради

Дата: 22.06.2018 08:21
Кількість переглядів: 757

20 червня 2018 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулась 36 сесія міської ради, на якій розглянуто 160 питань порядку денного, що стосувалися діяльності підприємств міської комунальної власності, земельних відносин, розвитку інфраструктури та благоустрою міста та сіл громади, інших сфер міського господарювання.

Рішенням сесії затверджено Акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність та доручено виконавчому комітету Глобинської міської ради забезпечити здійснення державної реєстрації права комунальної власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень на передані за Актом приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

У ході засідання до депутатів звернувся  настоятель Свято-Благовіщенського храму с.Опришки УПЦ Київського патріархату із проханням підтримати звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні. Обранці громади одноголосно підтримали звернення та доручили міському голові направити текст звернення до Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України.

Крім того, на сесії заслухано питання «Про затвердження  Положення про справляння плати за землю, як складової податку на майно, на території Глобинської міської ради», «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Глобинської міської ради  на  2019 рік», «Про затвердження Положення про  справляння податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Глобинської міської ради», «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Глобинської міської ради  на  2019 рік» та інші. Внесено зміни до структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету, до міської Програми «Соціальний захист» на 2016-2020 роки, до Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2016-2019рр, до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Глобинської міської ради на 2018 рік.

Всі питання порядку денного попередньо розглядалися на постійних депутатських комісіях, тому сесія пройшла злагоджено та організовано. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень