A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Говорили про захист представників аграрного бізнесу від рейдерів

Дата: 22.06.2018 09:35
Кількість переглядів: 906

21 червня 2018 року у залі засідань Глобинської міської ради відбувся семінар по питанню захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів.

Семінар організований Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавській області. На нього були запрошені  представники підприємств та організацій аграрного бізнесу, старости  старостинських округів Глобинської міської територіальної громади.

З інформацією про роботу обласного штабу з протидії рейдерству з тим, щоб представники  аграрного бізнесу  знали  до кого звертатись  в разі  захоплення  землі або незаконного збору урожаю виступила спеціаліст  відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері  державної реєстрації Управління державної реєстрації у Полтавській області  Кваша  Наталія Олексіївна.

При обговоренні даної інформації присутні задавали питання, які стосувались  роботи штабу, роботи державних нотаріусів, про першочергові дії  землевласника при виникненні ситуації рейдерства. Наталія Олексіївна надала  на всі питання обґрунтовані відповіді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень