A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 22.06.2018 16:05
Кількість переглядів: 2194

22 червня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Станіслава Джуся. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому слухали про стан виконання комплексної Програми розвитку культури Глобинської міської територіальної громади на 2017-2020 роки за 2017 рік. Олександр Шайнога начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконкому міської ради доповів про діяльність закладів культури, бібліотек громади, їх досягнення та проблеми, а також про стан їх матеріального забезпечення.

Знову на порядку денному стояло питання про відзначення Дня громади у 2018 році. Думки членів виконкому вкотре розділилися з приводу дати проведення святкування. На жаль, після жвавого обговорення рішення так і не було прийняте.

Про організоване закінчення 2017-2018 навчального року доповіла головний спеціаліст відділу освіти виконкому міської ради Наталія Пасько. Так, у період з 14 по 18 травня 2018 року з метою визначення відповідності освітнього рівня учнів 4-х класів вимогам Державного стандарту початкової загальної освіти та готовності навчатися в основній школі було проведено підсумкову атестацію (ДПА) результатів навчальних досягнень183 учнів з української мови та математики. За результатами ДПА всі учні засвоїли навчальну програму на відповідному рівні. За результатами ДПА серед випускників 9-х класів найкращі досягнення показали учні Глобинської гімназії та Бабичівського НВК, які не мають результатів початкового рівня. Одинадцятикласники ж здавали державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання. За результатами ДПА найкращі показники мають знову ж таки учні Глобинської гімназії №1, переважна більшість яких отримали бали достатнього та високих рівнів.  

Окрім того, розглянуто питання про затвердження Плану роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2018 року, погодження проведення релігійною громадою християн віри євангельської Водного Хрещення на р.Сухий Омельник м.Глобине та про надання дозволу на відвідування Глобинських ДНЗ малолітніми дітьми.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям Глобинської громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень