A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Німецькі експерти проекту GIZ (Підтримка України на шляху демократичних перетворень) з офіційним візитом в Глобинській ОТГ

Дата: 06.07.2018 14:27
Кількість переглядів: 797

5 липня 2018 року до міста Глобине прибула делегація представників міжнародної організації GIZ «Підтримка реформ децентралізації в Україні» в складі експерта з Німеччини Мартіна Шафера, координатора проекту GIZ в Полтавській області Богдана Алещенка та експерта Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, Геннадія Фасія.

З експертами спілкувалися очільник Глобинської громади Станіслав Джусь та заступник міського голови Олександр Артюшенко.

Метою візиту було вивчення проблем функціонування громадського транспорту в Глобинській громаді, забезпечення утримання і розвитку комунальних доріг.

В ході зустрічі обговорювались питання облаштування електронними табло зупинок міського транспорту, запровадження безготівкового розрахунку за проїзд у громадському транспорті, новітні підходи в експлуатаційному утриманні доріг, тощо.

За результатами зустрічі пан Мартін Шафер має скласти доповідь керівництву проекту GIZ, результатом якої буде прийняття рішення про надання міжнародної грандової допомоги для об’єднаних територіальних громад Полтавської області, зокрема і для Глобинської ОТГ.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень