Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 06.07.2018 14:35
Кількість переглядів: 649

 

Фото без описуКеруючись п. 8 ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 37 сесію Глобинської міської ради І скликання 19 липня 2018 року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради. 

 

 

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до Положення про Глобинську філію «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Глобинської міської ради Полтавської області.
  2. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Глобинської міської ради.
  3. Про передачу в оренду філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області частини адміністративної будівлі по вулиці Центральній, 120, м. Глобине.
  4. Про розроблення детального плану території по вулиці Володимирівській, 170. місто Глобине, Полтавської області  для будівництва заводу по виробництву комбікормів.
  5. Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів».
  6. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік.
  7. Про внесення змін і доповнень до бюджету Глобинської   об’єднаної міської територіальної громади  на 2018 рік.
  8. Земельні питання.

 

Глобинський міський голова                                Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень