A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕНО БОРОТЬБУ З КАРАНТИННИМИ РОСЛИНАМИ

Дата: 09.07.2018 14:44
Кількість переглядів: 848

З метою недопущення розмноження карантинних рослин у місті Глобине КП «Глобинське» найближчими днями  проводитиме обробку територій  препаратом «Стоп Амброзія». Планується обробити території з масовим перебуванням людей, а саме: узбіччя тротуарів, дитячі і спортивні майданчики, зупинки громадського транспорту, території біля лікувальних та інших адміністративних закладів,  паркові зони.

Даний препарат є екологічним засобом для боротьби з амброзією та іншими шкідливими рослинами, виготовлений на основі природного мінералу Бішофіт.

Препарат має контактну дію і потрапляючи на листя молодих рослин проникає в середину та викликає в’янення. Розпилення даного препарату здійснюватиметься ручними оприскувачами. При обробці  амброзії на початку цвітіння рослина стає неаллергенною і нефертильною, тобто її насіння вже не здатне до розмноження і не викликає нездужання у людей.

Переваги: Будучи природним мінералом, бішофіт, не містить гербіцидів, а для людини не тільки безпечний, але і цілющий, пожежо та вибухобезпечний, токсичних сполук у повітряному середовищі і стічних водах у присутності інших речовин не утворює.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень