A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Молодий лікар-педіатр буде працювати у Глобинській громаді

Дата: 02.08.2018 13:51
Кількість переглядів: 3601

Сьогодні значна увага приділяється сфері охорони здоров'я, адже 2018 рік визначений як рік медицини у Глобинській громаді. Звичайно, проблем досить багато, та однією з найважливіших проблем первинної медико-санітарної  галузі Глобинської громади є відсутність лікарського персоналу. Адже молодь не охоче йде працювати  в районні центри та сільську місцевість,  намагаючись отримати роботу у великих містах, де більші  перспективи отримати житло і  гідну заробітну плату.

Тож приємно те, що молодий спеціаліст, випускниця Харківського національного медичного університету Яна Володимирівна Шевченко родом з с.Новомихайлівки Полтавської області погодилась працевлаштуватись лікарем-педіатром у Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі». Молоду лікарку зацікавила Програма підтримки молодих спеціалістів та Програма «Житло», яка передбачає придбання службового житла для молодих спеціалістів, які погодяться працювати в  населених пунктах Глобинської об’єднаної територіальної громади. Тож Яна Володимирівна має намір працювати в нашій громаді на постійній основі.

З першим робочим днем прийшли привітати молодого спеціаліста головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги у Глобинському районі» Валентина Хавронюк та завідувач сектору охорони здоров’я виконкому Глобинської міської ради Віталій Мазур. Вони побажали Яні Володимирівні успіхів у професійній діяльності, адже в її руках найцінніше – життя і здоров’я дітей. А також, щоб їй легко працювалось в новому колективі та щоб вона завжди отримувала задоволення від власної роботи, вдячних пацієнтів, щирих дитячих посмішок  і, звичайно ж, міцного здоров'я!

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень