A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перший «ініціативний» проект –реалізовано!

Дата: 09.08.2018 13:42
Кількість переглядів: 957

Другий рік поспіль в Глобинській громаді діє Програма муніципальної підтримки ініціатив громадян. Нагадаю, в минулому році було реалізовано 9 проектів загальною вартістю проектів – 294 632 грн.

В цьому році переможцями конкурсу проектів ініціатив громадян було визнано 10 проектів. І ось – «перша ластівка».

В селі Опришки ініціативною групою, яку очолював Миздряков Володимир Ілліч (до речі, він контролював весь процес від ідеї до встановлення!) було розроблено і захищено на конкурсі проект «Придбання альтанки для сільського скверу в с. Опришки». Загальна вартість цього проекту – 34 500 грн., з яких 4500 грн. зібрали і оплатили самі жителі села, а 30 000 грн. оплачені з міського бюджету.

Метою проекту було здійснення благоустрою та впорядкування території сільського скверу, покращення його естетичного вигляду, створення відповідних умов відпочинку та проведення дозвілля на свіжому повітрі.

Силами працівників ФОП Черевань Сергій Олександрович в перші дні серпня було виготовлено та встановлено  альтанку в сільському сквері, облаштовано мощення тротуарною плиткою, встановлено лавочки та стіл в альтанці.

Тепер жителі села, які займаються спортом на площадці для пляжного волейболу (до речі – теж обладнаною в минулому році в рамках реалізації Програми-2017), на силових тренажерах, інші мешканці та гості села зможуть відпочити в зручному місці, захищеному від дощу та палючого сонця.

Залишилося на наступний рік обсадити альтанку квітами і ще одна зона відпочинку в Опришках готова!!!

Велика подяка старості Опришківського старостинського округу Тетяні Григорівні Садлівській, яка чимало часу і зусиль затратила, допомагаючи ініціаторам в реалізації проекту.

Перший проект Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян в 2018 році – реалізовано! На черзі інші проекти, які втіляться в життя після сплати коштів ініціаторами, а частина проектів, що стосується встановлення дитячих майданчиків – після проведення торгів.

 

Начальник відділу соціально-економічного розвитку,

інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету

Глобинської міської ради                                                                               Володимир Бондарь

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень