A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкуймо разом! (детально про святкування Дня незалежності України та Дня громади в Глобиному)

Дата: 10.08.2018 09:29
Кількість переглядів: 3316

Фото без опису24 серпня нашій незалежній Україні виповниться 27 років. Цього ж дня будемо святкувати День громади. У Глобиному заплановано низку святкових заходів.

Перш за все, пропонуємо всім вам, шановні земляки та гості міста, від старого до малого, приготувати на свято національний одяг (вишивані сорочки та сукні) та його елементи (вінки, коралі, стрічки чи пояси), бо це – найяскравіші вияви нашої унікальності.

А починаємо дійство о 10 год. з покладання квітів до пам’ятника захисникам України аби вшановувати всіх, на чиїх плечах тримається наша державність і незалежність, тих, хто ціною власного життя оберігав і оберігає наше сьогодення і щасливе майбуття.

Після цього (з 10.15) набиратиме обертів незупинна течія культурно-масових заходів під загальною назвою «Гуртуймося, друзі». Запрошуємо всіх «На гостини до старост». Серйозні та виважені у будні керівники старостинських округів Глобинської громади зустрічатимуть вас як вправні господарі та господині з троїстими музиками, з піснями і жартами та пригощатимуть всіх охочих національними пундиками. В цей же час завирує-зашумить святкова виставка-продаж, підготовлена місцевими підприємствами та підприємцями. Працівники освітніх закладів презентують виставку квіткових композицій «Вам- герої АТО».Фото без опису

В цей же час (з 10.15)  в центрі міста починається спортивне свято Power show. У програмі: змагання з пауерліфтингу та окремих вправ, армрестлінгу, підняття штанги на біцепс. Місцеві богатирі матимуть нагоду зустрітися з титулованими спортсменами та особисто взяти участь у змаганнях. На стадіоні «Старт» в цей час проходитиме відкритий кубок громади з волейболу.

Фото без описуЗ 11.15 запрошуємо переглянути святкове дефіле Глобинського міського духового оркестру «Орфей» на центральній площі. Оркестранти не лише виконуватимуть музичні композиції, а й втілюватимуть їх у рухи разом з хореографічним колективом «Флорес». Все як у марш-парадах справжніх духовиків!

Віддати шану засновнику міста Івану Глобі та Кобзареві українського народу Тарасу Шевченку покладанням квітів до пам’ятників учасники свята матимуть нагоду об 11.30.

Фото без описуЗ 11.45 - урочисте відкриття свята, а з 12.00 – на центральній сцені  виступ театру пісні «Джерела». Земляки! Не втрачайте шансу послухати запальні українські пісні, кавер-версії зарубіжних хітів, насолодитися гарними голосами та  щирим гумором.

Вперше в нашому місті буде організовано дитячий велопарад. Шановні батьки! Долучайтеся до святкування разом зі своїми дітками 5-6 років, допоможіть їм  прикрасити їх велосипедики та приходьте на 13.30 до дитячого майданчика у центрі міста. Нехай ваші малята стануть учасниками незабутнього дійства, отримають неймовірні емоції, досвід спілкування та солодкий сюрприз! Фестиваль дитячої творчості «Живе любов до України у серці кожної дитини» проходитиме після велопараду на центральній сцені та презентуватиме творчі досягнення наймолодших глобинців.

Завітайте й до дитячого містечка розваг від театру «Мультяшки»,Фото без опису аніматори гостинно зустрічатимуть вашу малечу з 14.30 на площі біля районного будинку культури. Конкурси  та ігротанці, подарунки, майстер-класи, дитячі тату, фотозони та наукове шоу. Тут не буде місця для нудьги та суму!

З 16.30 увага знову буде прикута до спортивних досягнень жителів громади – на центральній сцені проходитиме нагородження переможців спортивного свята Power show.

 О 17.00 на центральній сцені зустрічатимемо найталановитіших вокалістів та танцюристів громади у святковому концерті «Хай пісня лине над Глобинським краєм».  В цей час на стадіоні «Старт» розпочнеться фінал кубка Глобинського району з футболу.

Фото без описуЕпіцентр молодіжних розваг триватиме з 19.00 до 23.00: виступи глобинських рок-груп та оpen air дискотека з МС Віталієм Драбовським ( м. Полтава) на площі Івана Глоби.

Увесь день працюватиме гастрономічний майданчик.

 

 

Приходьте на свято! Найкращий відпочинок – гарні враження!

 

 

Оргкомітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень