Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні будівельники та працівники сфери будівництва!

Дата: 10.08.2018 15:10
Кількість переглядів: 732

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника, яке цього року святкують 12 серпня.

Фото без описуРазом з вами його відзначають всі місцеві жителі, адже  ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення міста та сіл громади. На наших очах завдяки вашій працелюбності і наполегливості стають затишними проспекти і вулиці, оновлюються старі та з’являються нові будівлі, а місто стає більш сучасним та комфортнішим.

Міська влада покладає великі надії на будівельну індустрію. В свою чергу, ви, шановні будівельники, активно впроваджуєте новітні технології, використовуєте найсучасніші матеріали, вивчаєте й застосовуєте останні досягнення світової науки і практики містобудування, а головне вкладаєте  частину своєї душі в обєкти, які  створюєте, аби зробити життя місцевих жителів більш зручним та комфортним.

Тож, від імені всієї громади висловлюю вам безмежну вдячність за неоціненний вклад у розбудову рідного краю. Вірю, що своєю творчою, щоденною працею  ви досягнете нових високих результатів, будете і надалі високо тримати марку, вдосконалювати професійну майстерність, радувати людей новими сучасними непересічними проектами.

Від щирого серця бажаю вам і вашим сім’ям миру, добра, благополуччя, щедрих замовлень і належної оцінки праці.

 

З повагою,

Глобинський міський голова                              Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень