A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 16.08.2018 17:08
Кількість переглядів: 1174

15 серпня 2018 року під головуванням міського голови Станіслава Джуся відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради. У ході засідання розглянуто 33 важливих та актуальних питань Глобинської громади.  Серед них: стан підготовки житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, надання дозволу на відвідування Глобинських ДНЗ малолітніми дітьми, батьки яких проживають  в м.Глобине без реєстрації,  питання зміни поштових адрес житловим будинкам та земельним ділянкам та інші.

Про результати діяльності з надання комунальних послуг, виконання робіт з благоустрою, ремонтних робіт, робіт по замовленнях населення, автопослуг та автоперевезень пасажирів за затвердженими автобусними маршрутами за І півріччя 2018 року доповів керівник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал.

Потому про основні напрямки розвитку освіти на теренах Глобинської громади, про стан готовності навчальних закладів до нового навчального року та стан підвезення школярів до навчальних закладів інформувала новопризначений керівник відділу освіти виконкому Глобинської міської ради Світлана Надтока.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Водомир Бондарь поінформував учасників засідання щодо необхідності затвердження в бюджетній сфері громади енергосервісних договорів. Суть енергосервісу полягає в тому, що енергоефективні заходи в будівлях бюджетних установ (шкіл, дитячих садочків, лікарень тощо) впроваджуються приватними інвесторами – енергосервісними компаніями (ЕСКО), а оплата здійснюється виключно за рахунок економії (скорочення витрат на споживання комунальних послуг та енергоносіїв), досягнутої в результаті здійснення енергоефективних заходів протягом декількох років. Рішенням виконкому рекомендовано сесії міської ради затвердити об’єктом енергосервісу будівлю Глобинської філії «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5.

Одним з питань, яке розглянули члени виконкому, було відзначення 27-ої річниці Незалежності України та святкування Дня громади. За результатами  розгляду питання затверджено план заходів з організації підготовки та відзначення свята, яке відбудеться 24 серпня 2018 року в місті Глобине.

Крім цього, були прийняті рішення щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, про надання одноразової грошової допомоги жителям громади.

Робота виконкому пройшла в злагодженій  та дружній атмосфері.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень