A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання Глобинського міського голови з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Дата: 23.08.2018 08:36
Кількість переглядів: 834

Дорогі земляки! Щиро вітаю вас з Днем Незалежності та Днем Державного Прапора України - найвищої національної святині!

Шлях становлення та утвердження нашої держави пролягав через тисячоліття. На сторінках української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вікопомними для кожного українця стали події 27-річної давності, коли на мапі світу з’явилася нова держава – Україна. Це стало втіленням мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які віками плекали ідею про самостійність.

Україні – 27… Для історії – це досить короткий термін, проте ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі.

В останні роки питання про незалежність держави, її цілісність та свободу постає особливо гостро. Україна вкотре переживає страшні випробовування. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. Тому, насамперед, вітаю зі святами та висловлюю щиру вдячність відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність.

Випробування об’єднують народ та роблять його сильнішим. Варто пам’ятати, що  омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас.  Ми усі разом і кожен особисто відповідальні за долю своєї країни. Тож єднаймося, допомагаймо один одному, спільно будуймо Україну!

Щиро бажаю всім миру, благополуччя й затишку в родинах, нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я процвітання незалежної України.

 

Міський голова                                              Станіслав ДЖУСЬ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень