A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинщина святкує День Державного Прапора

Дата: 23.08.2018 13:45
Кількість переглядів: 1263

23 серпня глобинці зібралися, аби віддати данину шани головному символу - Державному Прапору України. 

На центральній площі Глобиного відбувалися основні заходи. Керівники району та міста привітали всіх зі святом та побажали всіляких гараздів кожному присутньому на святі та Україні загалом.

«В останні роки питання про незалежність держави, її цілісність та свободу постає особливо гостро. Україна вкотре переживає страшні випробовування. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. Тому, насамперед, вітаю зі святами та висловлюю щиру вдячність відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність. Випробування об’єднують народ та роблять його сильнішим. Варто пам’ятати, що  омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас.  Ми усі разом і кожен особисто відповідальні за долю своєї країни. Тож єднаймося, допомагаймо один одному, спільно будуймо Україну!», - зазначив у вітальному слові Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

Головні слова привітань та подяки лунали цього дня захисникам України, тим, хто ціною власного життя боронить цілісність та незалежність України. Їм вручено грамоти, а також тим, хто власною працею зробив значний внесок у розбудову рідного краю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень