A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

27-му річницю Незалежності України та День громади відсвяткували у Глобиному

Дата: 24.08.2018 14:59
Кількість переглядів: 1844

Велелюдно було у центрі Глобиного 24 серпня. Сотні мешканців громади зібралися цього дня, аби разом відсвяткувати 27-у річницю Незалежності України та 3-ю річницю створення Глобинської об’єднаної територіальної громади.

Про гарний відпочинок жителів громади та гостей свята подбали заздалегідь: заходи на будь-який смак чекали на кожного.

Для всіх охочих організовано низку культурно-мистецьких заходів. А це і «гостини у старост», і святкова виставка-продаж, підготовлена місцевими підприємствами та підприємцями, і виставка квіткових композицій «Вам-герої АТО», підготовлена працівниками закладів освіти.

Шанувальники музики й танцю отримали насолоду від прослуховування та перегляду дефіле Глобинського міського духового оркестру «Орфей» на центральній площі. Оркестранти не лише виконували музичні композиції, а й втілювали їх у рухи разом з хореографічним колективом «Флорес». Запальні українські пісні, кавер-версії зарубіжних хітів та  щирий гумор дарував глобинцям та гостям свята театр пісні «Джерела». А кращі вокалісти і танцюристи громади демонстрували свій талант у святковому концерті «Хай пісня лине над Глобинським краєм».

Малеча мала змогу взяти участь у дитячому велопараді, фестивалі дитячої творчості «Живе любов до України у серці кожної дитини» та завітати до дитячого містечка розваг від театру «Мультяшки».

Шанувальники спорту спостерігали за змаганнями силовиків на Power.show, відкритим кубком громади з волейболу та  фіналом кубка Глобинського району з футболу.

Завершилися святкові заходи виступами глобинських рок-гуртів та оpen air дискотекою з МС Віталієм Драбовським (м. Полтава).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень