A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дякуємо всім, хто долучився до святкових заходів

Дата: 27.08.2018 15:15
Кількість переглядів: 1807

24 серпня Глобинська громада відсвяткувала 27-му річницю незалежності України та 3-ю річницю від дня створення. Наші земляки, працівники підприємств, установ та організацій підтвердили свою любов до громади, її  жителів, історії, культури та традицій своєю участю та особистим внеском у проведення святкових заходів.

Глобинська міська рада, як організатор святкування, від імені жителів громади висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення заходів, зробив їх більш цікавими, різноманітними та змістовними. Серед таких: ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», агропромислова група «Арніка», магазин «Маркетопт», стростати громади, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), колектив газети «Зоря Придніпров’я», заклади освіти та культури, учасники спортивних заходів та ін.

Дякуємо жителям громади та гостям, що прийшли на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю.

Особлива вдячність тим, хто захищає наш мир і спокій на Сході України і завдяки кому ми мали змогу організувати і провести свято.

Здоров'я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до рідного краю і до кожного його жителя зокрема, зігріває ваші серця, а Глобинська громада й надалі розвивається, міцніє та процвітає.

 Спільними зусиллями ми зможемо багато зробити! Тож єднаймося задля блага рідного міста та об’єднаної громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень