A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В громаді продовжується ремонт доріг

Дата: 17.09.2018 14:22
Кількість переглядів: 905

Тепла осіння погода першої половини вересня сприяє успішному проведенню ремонту доріг. На своєму серпневому зібранні міські депутати доповнили План соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік новими об’єктами з ремонту доріг.

           

Вже зараз ці рішення втілюються в життя. Прикладом цього є поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Лялі Убийвовк в місті Глобине. Ще на початку літа жителі цієї вулиці звернулися до керівництва міської ради та депутатів з проханням провести ремонт асфальтного покриття дороги від перехрестя з вулицею Затишна і в напрямку центра міста. Адже наявне дорожнє покриття давно відслужило свої експлуатаційні терміни. З часу коли було асфальтовано дорогу по вулиці Лялі Убийвовк  пройшло вже більше 40 років. Тоді ці роботи проводились за кошти місцевого колгоспу імені Мічуріна. 

           

13 вересня 2018 року протягом дня шляховими майстрами з ПП «Ефект»  відремонтовано 485 м² дорожнього покриття по вулиці Лялі Убийвовк.  Цього ж дня працівниками КП «Глобинський агрошляхсервіс» проводився  ремонт дорожнього покриття  вулиці Центральної в районі Свято-Михайлівського скверу (від вулиці Промкооперації і до кафе «Зефір»).

 

Роботи з ремонту доріг  в громаді продовжуються. На черзі наступні обєкти – дороги на вулицях міста та сіл Глобинської громади.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень