A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Виставка творчих робіт скульптора Олексія Леонова «За покликом серця»

Дата: 21.09.2018 16:23
Кількість переглядів: 1487

21 вересня у Глобиному відбулася непересічна подія: урочисте відкриття виставки всесвітньовідомого молодого київського скульптора Олексія Леонова. У приміщенні фойє Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 зібралися шанувальники даного виду мистецтва та прості глобинці, які відчули потребу зупинитися в шаленій круговерті буденності та сказати «ні» зайвим справам задля глибшого самопізнання.

З вітальними словами до учасників творчого заходу звернувся міський голова Станіслав Джусь, який подякував організаторам виставки: агропромхолдингу «Астарта-Київ», ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», Подільському культурно-просвітницькому центру ім. М.К. Реріха та колективу школи за надану можливість доторкнутися до прекрасного.

Презентував виставку «За покликом серця» Станіслав Крук, Президент Подільського культурно-просвітницького центру імені М.К.Реріха, голова Всеукраїнської асоціації гуманної педагогіки.

Олексій Леонов – молодий відомий майстер, член Національної спілки художників України. У період з 2005 по 2018 роки провів понад 100 персональних виставок. Пам’ятники скульптора встановлені у різних країнах, таких як: Індія, Китай, США, Італія, Франція, Німеччина та ін. Більшість його робіт зроблена в техніці шамоту, яка дозволяє зберегти всі особливості авторського ліплення, що зближує її з технікою масляного живопису.

Виставка «За покликом серця» триватиме до травня 2019 року. Вхід вільний.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень