A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинську освітянську родину вітали з професійним святом

Дата: 04.10.2018 17:50
Кількість переглядів: 2041

Сьогодні в центрі міста Глобине знову було велилюдно та гамірно. Лунав дзвінкий дитячий сміх, гучні оплески, слова вдячності та поваги адресовані всім освітянам та ветеранам педагогічної праці за невтомну працю, за високе служіння обраній професії, за терпіння і талант.

На центральній площі І.Я.Глоби зібралися керівництво району та міста, вдячні учні та їх батьки аби сьогодні напередодні професійного свята привітати працівників освітньої галузі.

«День учителя – одне з найсвітліших свят у нашій країні, це свято, яке залишається з нами назавжди. Праця учителя складна, кропітка і відповідальна. Вона вимагає великих знань, духовних сил, мужності і терпіння. Вам вірять, у вас вчаться, до вашої думки дослухаються.

Саме від вас залежить, який життєвий шлях обере учень, чи принесе він користь суспільству. За вашу працю низький вам уклін, адже вашими серцями і вашими знаннями плекається майбутнє як рідного краю, так і всієї України», – говорив у своєму виступі Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

З професійним святом освітян вітали голова Глобинської районної державної адміністрації Вадим Данилевський, голова Глобинської районної  районної ради Володимир Сьомін. У цей передсвятковий день вони зичили педагогам мирного неба, достатку, здоров'я і благополуччя, стабільності та впевненості у завтрашньому дні.

Почесними грамотами Полтавської обласної ради, Премією Глобинської районної ради, Грамотами Глобинської районної адміністрації, Грамотами Департаменту освіти та науки Полтавської обласної адміністрації, Почесними грамотами Полтавського обкому Профспілки працівників освіти і науки та грошовими винагородами  були нагороджені кращі вчителі за творчий підхід і результативність в навчанні та вихованні обдарованої молоді, за особистий внесок щодо соціально-економічного захисту прав і інтересів освітян, та які протягом 2017-2018 року досягли найвищих показників у своїй роботі.

Так, Почесною грамотою Глобинської міської ради нагороджені: Бугаєць Тетяна, вчитель початкових класів Опришківської ЗОШ І-ІІІ ст., Ковнір Наталія, заступник директора з виховної роботи Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5, Ганноцький Валерій, вчитель музичного мистецтва Глобинської ЗОШ І-ІІ ст. №3, Проскурня Валентина, вчитель української мови та літератури Глобинської гімназії №1, Мамон Марина, педагог-організатор Жуківської філії «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5.

Заслуженою нагородою – сертифікатом на отримання премії в розмірі 10 тисяч гривень за рішенням Полтавської обласної профспілки працівників освіти і науки нагороджена збірна команда вчителів, яка вже показала високі результати у спортивних змаганнях з різних видів спорту і стали справжніми чемпіонами на обласній спартакіаді серед освітян.

Справжньою окрасою свята став осінній вальс, який подарували старшокласники для своїх наставників та педагогів, запросивши всіх охочих приєднатися до танцю, по-справжньому створивши атмосферу  довіри та взаєморозуміння.

По завершенню урочистих заходів всі працівники освіти були запрошені на святковий концерт, який відбувся у районному будинку культури.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень