A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинська ОТГ робить ще один крок до покращення якості медичних послуг

Дата: 05.10.2018 08:48
Кількість переглядів: 1536

В Опришківському старостаті з часу входження його до Глобинської об’єднаної територіальної громади відбуваються позитивні зміни, які роблять проживання жителів с.Опришки більш комфортнішими та кращими. Це  зусилля, які спрямовуються на ремонти закладів освіти та культури, ремонти доріг, реконструкцію вуличного освітлення, будівництво дитячо-спортивних майданчиків, благоустрій населених пунктів.

 

Та самим важливим об’єктом для жителів Опришок та населених пунктів, що розміщуються поряд безсумнівно є Опришківська сільська амбулаторія. В даний час проводяться роботи з капітального ремонту  приміщення цього медичного закладу. Слід зауважити, що такого розмаху та об’єму ремонтних робіт тут не проводилося з 1960 року, з часу коли було збудовано приміщення тоді ще сільської лікарні.

 

Зараз будівля кардинально змінює не лише свій вигляд, але й проходять заходи з утеплення приміщення. Тут створюються комфортні умови для роботи медичного персоналу та прийому і перебування пацієнтів. Поряд із  закінченням капітального ремонту проводиться придбання нових сучасних меблів та медичного обладнання, облаштування та благоустрій прилеглої території.  

 

В  приміщенні амбулаторії облаштовується  2-ох кімнатна  квартира із усіма зручностями для сімейного лікаря, що є додатковим стимулом для забезпечення амбулаторії кваліфікованим персоналом.

 

Вже зовсім  скоро ремонтні роботи, які знаходяться на фінішній прямій,  будуть закінчені і оновлений медичний заклад знову продовжить служити на благо мешканців с.Опришки та навколишніх сіл.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень