A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Лине слава козацька з далеких віків

Дата: 12.10.2018 13:45
Кількість переглядів: 744

До Дня українського козацтва та до Дня захисника України, що відзначаються в Україні 14 жовтня, працівники міського будинку культури та міської бібліотеки (вул. Полтавський шлях) організували пізнавальний захід для учнів 8 класу  Глобинської ЗОШ І-ІІІст.№3.

Завідуюча бібліотекою Раїса Погода разом зі своїми помічницями Анею Левченко та Дашею Погрібною приготували розповідь про історію виникнення козацтва в Україні та заснування  свята мужності, честі та доблесті - Дня захисника України. Учасники вокального гуртка, роботою якого керує Зоя Назаренко, подарували присутнім патріотичні пісні. За ініціативи класовода Оксани Жук всі гуртом переглянули фільм про мужніх захисників України.

Діти та дорослі з задоволенням взяли участь в історично-патріотичній вікторині «Козаки – лицарі духу», яку підготувала та провела бібліотекар Катерина Костенко. А книжково-ілюстраційна виставка «Ми тую козацькую славу  збережемо» допомогла розширити знання про традиції, звичаї та побут козаків.

Поважним гостем заходу був учасник бойових дій, заступник командира гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону, майор Олександр Котляр, який розповів дітям про нелегку чоловічу роботу – захищати Україну.

Діти та дорослі хвилиною мовчання вшанували память усіх, кому випала гірка доля загинути за  Батьківщину. А насамкінець завідуюча міським будинком культури Людмила Логвин привітала присутніх з наступаючими святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисників України, побажала мирного неба, успіхів та перемог.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень