A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Благодійна ярмарка солодощів в Глобинській гімназії

Дата: 12.10.2018 16:02
Кількість переглядів: 758

Традиційно напередодні великих свят – Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Глобинській гімназії  №1 імені В.Є.Курченко проводиться благодійна ярмарка домашньої випічки та різних смаколиків, а виручені при цьому кошти передаються  українським воїнам, які захищають рідну землю від  ворога-агресора  на Сході України.

 

Тож і цього року в пятницю  12 жовтня  двері центрального входу навчального закладу  гостинно були відкриті для всіх бажаючих придбати солодощі та домашню випічку, старанно та з любов’ю приготованих учнями гімназії та їх батьками. Кожен клас хвилюється за те, щоб більше продати своєї солодкої продукції  та зібрати більше коштів.  В фойє гімназії кожен клас гімназії презентував та реалізовував на окремих столах  свої вироби. Серед покупців - учні та педагоги гімназії, працівники підприємств та установ розташованих в центрі міста, а, також, жителі міста, які забажали придбати солодощі та підтримати гімназистів в їх прагненнях зібрати більше благодійних коштів.

 

Серед гостей ярмарки, до речі, вже теж традиційно були і керівники громади: Глобинський міський голова Станіслав Джусь, секретар міської ради Світлана Лазаренко та заступник міського голови Галина Токаренко. Вони теж  придбали солодощів та випічки.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень