A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинська ОТГ спільно з німецькими партнерами розпочинає роботу з енергоефективності, глобальна мета якої -зупинення потепління на планеті

Дата: 16.10.2018 10:13
Кількість переглядів: 798

Компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Програми «U-LEAD з Європою, що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією втілюється проект «Енергоефективність у громадах ІІ». Для участі у проекті було запроваджено відбір ОТГ в якому взяла участь і наша громада, подавши до проекту відповідні документи, підготовлені спеціалістами відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради.

За результатами відбору Глобинська громада була визнана Партнером проекту і на початку вересня на конференції «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту» від імені громад підпис під угодою про співробітництво поставив заступник міського голови Олександр Артюшенко. Крім нашої громад участь в проекті беруть ще 30 громад з 10 областей України, в тому числі Пирятинська та Засульська ОТГ Полтавської області. (Участь в роботі конференції брав також начальник профільного відділу Володимир Бондарь)

Проект передбачає навчання профільних спеціалістів та надання практичної допомоги у впровадженні енергоефективних заходів в громадах.

Після конференції (але ще до початку навчального процесу)  в громаді було розроблено та затверджено виконавчим комітетом Тимчасовий порядок збору інформації щодо стану споживання енергоресурсів бюджетними установами комунальної власності на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, проведено навчання  керівників установ та відділів виконкому з цього питання.

А вже з 1 жовтня було розпочато процес моніторингу споживання енергоресурсів бюджетними закладами громади. Сподіваємося, що спільними зусиллями вдасться досягти кінцевої мети - зменшення викидів СО2 в атмосферу та зупинення глобального потепління на планеті, а проміжним бажаним результатом є зниження затрат енергоресурсів.

 

Начальник відділу

соціально-економічного розвитку,

інвестицій та енергоменеджменту                                             Володимир Бондарь

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень