A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спортивні «ініціативні» проекти – як продовження реалізації Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян

Дата: 16.10.2018 16:18
Кількість переглядів: 631

В громаді продовжується реалізація заходів Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської ОТГ в 2018 році. Поки що реалізуються проекти, по яких не потребувалося проведення процедур закупівлі товарів (тендерів). Після встановлення в Опришках альтанки в сільському сквері, підійшла черга до проектів, які передбачають придбання спортивного обладнання для старостатів. Таких проектів-переможців було визначено четверо.

Двоє з цих проектів вже реалізовано.

Першим було придбано спортивне обладнання по проекту «Придбання спортивного обладнання для Новомосковського старостинського округу» (автор – Клімов Олег). До комплекту обладнання увійшли стіл для тенісу з ракетками, фітнес-станція, волейбольний м’яч та сітка для баскетбольних кілець. Загальна вартість проекту 36479 грн., з яких самі учасники ініціативної групи оплатили 6500 грн. відтепер діти і молодь села Новомосковське в будь-яку погоду (бо розміщене обладнання у приміщенні колишньої школи) можуть покращити своє фізичне здоров’я, запастися енергією, з користю провести вільний час.

На Покрову 14 жовтня під час святкування Дня села Жуки міський голова Станіслав Джусь разом з старостою Ольгою Козіною перерізали символічну стрічку та відкрили тренажерний зал, обладнаний в рамках реалізації Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян 2018 року.

По проекту «Придбання спортивного інвентарю для сільського клубу с. Жуки» (автор - Гошко Руслан) молодь села отримала можливість розвивати силу своїх м’язів на велотренажері, а також використовуючи силові пристрої – штанги, гантелі, для урізноманітнення вправ придбані лавка для жиму та стійки для присідань. Ініціативні жителі села зібрали для цієї мети 3 333 грн, а з міського бюджету виділено 30 000 грн.

Ближчими днями розпочнеться тренувальний процесна придбаному по «спортивних проектах» обладнанні і в Бабичівському та Борисівському старостатах.

 

Начальник відділу

соціально-економічного розвитку,

інвестицій та енергоменеджменту

виконавчого комітету міської ради                                                 Володимир Бондарь

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень