A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобиному вітали працівників культури

Дата: 09.11.2018 16:12
Кількість переглядів: 1355

Фото без описуСьогодні 9 листопада в місті Глобине відбувся святковий концерт присвячений Дню працівників культури та аматорів народного мистецтва. В залі районного будинку культури зібралося чимало гостей, серед яких і керівники району та міста.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь привітав працівників культури  та побажав їм творчого вогнику у серцях, наснаги, щастя, благополуччя в родинах, успіхів та добробуту, а також подякував за  постійну підтримку і розвиток творчих задатків та талантів дітей, що збагачує і наповнює духовну скарбницю Глобинського краю.

Слова вітань та подяки лунали для працівників культури, бібліотек, шкіл мистецтв, керівників гуртків, учасників аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки від голови Глобинської районної ради Володимира Сьоміна, заступника голови Глобинської районної державної адміністрації Володимира Лісняка та виконувача обов’язків завідувача сектору культури, спорту і туризму райдержадміністрації Валерія Чорноуса.

Кращих працівників нагороджено грамотами та подяками. Так, грамоти Глобинської міської ради за діяльність в галузі культури, вагомий внесок в організацію культурного відпочинку населення, виховання у підростаючого покоління високих естетичних смаків, активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва отримали Олександр Пустовіт (завідуючий Устимівського сільського будинку культури), Ганна Гура (завідуюча Жуківським сільським будинком культури), Валентина Базарова (завідуюча Глобинським міським будинком культури), Сергій Рибальченко (керівник зразкового хореографічного колективу Глобинського міського будинку культури «Сузір’я»), Борис Мушій (керівник народного аматорського колективу - духового оркестру «Орфей»), Раїса Погода (завідуюча Глобинською міською бібліотекою), колектив Глобинської дитячої школи мистецтв. Окрім того, всі працівники культури Глобинської громади отримають грошові премії до професійного свята.

Після завершення урочистої частини свята працівники культури мали змогу показати весь свій талант та професіоналізм, даруючи всім гостям свята незабутні хвилини естетичної насолоди. Учасники концерту створили атмосферу єдності та щирості і подарували кожному з глядачів частинку тепла своїх квітучих душ. А особливо веселий та святковий настрій створювали завзяті ведучі, які влучним гумором і чудовою акторською грою заводили публіку та тримали драйв аж до завершення концерту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень