A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Захист прав та інтересів дітей на порядку денному

Дата: 22.11.2018 11:27
Кількість переглядів: 667

20 листопада 2018 року відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Глобинської міської ради під головуванням заступника міського голови Галини Токаренко. На засіданні було розглянуто ряд важливих питань порядку денного: про надання дозволу на укладення договору про поділ спадкового майна, про можливість закріплення права користування житловим приміщенням дитини, що набула статус «дитина позбавлена батьківського піклування».

За результатами проведених засідань прийняті відповідні рішення, рекомендації, які будуть подані на розгляд виконавчого комітету для прийняття рішень до виконання.

21 листопада 2018 року спеціалісти відділу соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради за участю інспектора ювенальної превенції СП Глобинського відділу поліції ГУНП в Полтавській області, лейтенанта поліції Жеребцова П.М. провели  обстеження сімей з дітьми, які перебувають на обліку у зв’язку зі складними життєвими обставинами та сімей, які потребують сторонньої допомоги в зв'язку із скрутним становищем. З батьками, які неналежним чином виконують батьківські обов’язки проведено профілактично-роз’яснювальну роботу, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність згідно чинного законодавства за неналежне виконання батьківських обов’язків та недопущення порушень прав та свободи дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень