A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відзначення обдарованих!

Дата: 23.11.2018 16:44
Кількість переглядів: 1219

З метою створення умов для творчого, інтелектуального та фізичного розвитку дітей та молоді на території Глобинської об’єднаної територіальної громади діє Програма підтримки обдарованих дітей та молоді. Відповідно до цієї Програми та Порядку виплати матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, творчим колективам та їх наставникам: вчителям, тренерам, художнім керівникам та викладачам Глобинської територіальної громади, затвердженого рішенням сесії Глобинської міської ради, щороку юних обдарувань у галузі спорту, освіти і науки, культури та мистецтва заохочують матеріальною винагородою.

Цьогоріч також для відзначення талановитих та обдарованих дітей та їх наставників з міського бюджету виділено 160 тис.грн. Відповідно до рекомендацій комісії по виплаті винагороди та рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради у 2018 році винагороду отримають 146 дітей та 19 наставників на загальну суму 142630,13 грн.

Виявлення обдарованих дітей, підтримка та турбота про них є одним з найважливіших напрямків роботи Глобинської міської ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень