A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Старости Полтавської та Дніпропетровської областей обмінювались досвідом

Дата: 13.12.2018 16:02
Кількість переглядів: 1019

10-11 грудня 2018 року в Омельницькій ОТГ Кременчуцького району Полтавської області відбувся тренінг «Створення інституту старост в Україні». Захід проведений Полтавським Центром розвитку місцевого самоврядування. Серед учасників тренінгу старости Бабичівського та Новомосковського старостинських округів Станіслав Живолут та Олег Клімов, старости з Полтавської та Дніпропетровської областей.

Під час заходу обговорювали питання професійної діяльності керівної ланки ОТГ, відбулися зустрічі в старостинських округах Омельницької ОТГ, в ході яких учасникам заходу презентували досягнення та зміни у старостинських округах з часу об’єднання.

За ініціативи голови Омельницької ОТГ Олександри Шереметьєвої та старост Омельницької ОТГ створено «Клуб старост» об’єднаних територіальних громад Полтавської області – добровільну громадську організацію та обрано керівний склад Клубу. Заступником голови Клубу обрано старосту Новомоскоського старостинського округу Олега Клімова. Ця організація покликана згуртувати старост Полтавської області, координувати та організовувати обмін досвідом між ними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень