A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засяяли вогні головної ялинки громади

Дата: 19.12.2018 16:59
Кількість переглядів: 1386

В середу 19 грудня 2018 року вже традиційно в День святого Миколая в місті Глобине  на головній площі міста відбулося урочисте   відкриття головної ялинки громади. О 15 годині  на площі Глоби розпочалося театралізоване дійство,  в якому взяли участь казкові та мультяшні герої: миколайчики, скрат та,  звісно, що головний  учасник цього чудового свята – святий Миколай. Глобинська малеча, що зібралася на площі з цієї нагоди,  з радістю і веселим завзяттям приймала участь у веселих і запальних танцях та іграх, із подихом та захопленням спостерігала за святковими дивами, які творили веселі та спритні миколайчики. 

 Дітей та дорослих, які були присутні під час цих святкових урочистостей, привітав з початком новорічних свят та урочистим відкриттям головної ялинки громади  міський голова Станіслав Джусь. Побажання миру, щастя, добра  і всіляких гараздів звучало з його вуст.

Під щасливий галас малечі  засіяли вогні   головної ялинки громади, які знаменують собою прихід новорічних свят.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень