A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святий Миколай завітав у садочки Глобинської громади

Дата: 20.12.2018 08:19
Кількість переглядів: 1129

19 грудня велике свято - День святого Миколая! Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в дива, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку і знайти там подарунок. Ось тому вже третій рік поспіль святий Миколай разом з керівництвом міської ради  відвідує кожен садочок громади, щоб наповнити їх  щастям, радістю, любов'ю та красивою зимовою казкою.

 

Інтригу створювали Глобинський міський голова Станіслав Джусь та його заступник Галина Токаренко, коли,  заходячи до святково прикрашених залів,  вони запитували у малят: «Хто дарунки уночі приносить та здоров’я для нас просить?». Щасливі дітлахи  хором вигукували:  «Святий Миколай!» та жваво гучними оплесками запрошували його на свято.

 

І от на порозі з’являвся Святий Миколай. Він на санчатах привіз для кожної дитини  солодощі, а також бажав усім присутнім міцного здоров’я, радості і безхмарного неба, щоб у кожній домівці панував мир і спокій.

 

Дітлахи весело танцювали, співали пісень, водили хороводи та читали вірші, а ще намагалися доторкнутися до найголовнішого персонажу дійства. Радості  та щастю малечі не було меж.

                                                                         

Методист методичного кабінету

відділу освіти виконавчого комітету 

Глобинської міської ради 

Л.Обревко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень