A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розглянули важливі питання розвитку громади у наступному році

Дата: 26.12.2018 10:56
Кількість переглядів: 925

        Оскільки чергова сесія міської ради, запланована на 21 грудня, не відбулася через відсутність кворуму, міським головою прийнято рішення про її скликання 24 грудня.

         Незважаючи на вихідний день для більшості установ та організацій, 24 грудня у залі засідань міської ради зібралися депутати та працівники виконавчого комітету для участі у пленарному засіданні сесії міської ради. Адже серед питань, що включені до порядку денного, є надзвичайно важливі – це затвердження плану соціально-економічного розвитку та бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік.

         Про план соціально-економічного розвитку громади на наступний рік доповідав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Артюшенко. Питання викликало жваве обговорення, у якому активну участь взяли депутати Григорій Ковш, Віктор Кір’ян, Юрій Мацак, Ігор Полонський, староста Пирогівського старостинського округу Тамара Кір’ян. За результатами обговорення з деякими змінами та доповненнями прийнято рішення сесії міської ради затвердити План соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік.

         Начальник фінансового відділу виконавчого комітету міської ради Світлана Замогильна доповіла про основні показники бюджету громади на наступний рік. Депутати більшістю голосів проголосувати за рішення «Про бюджет  Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік».

         У ході засідання розглянуто низку інших питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень