A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Успішне закінчення 2018 року

Дата: 29.12.2018 14:32
Кількість переглядів: 2208

Під кінець 2018 року в Глобинській громаді відбулися дві знаменні події, яких з нетерпінням чекали жителі Опришківської та Бабичівської сільських громад, а також жителі навколишніх сіл. 29 грудня 2018 року відбулося урочисте відкриття оновлених закладів первинної медицини –   амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Опришках та фельдшерсько-акушерського пункту  в с.Устимівці. Цій події передували місяці напруженої праці будівельників, які не лише провели капітальні ремонти та реконструкції приміщень, але й заодно впровадили високотехнологічне системне обладнання системи опалення, каналізації та освітлення. 

Участь в урочистостях з нагоди відкриття амбулаторії загальної практики   сімейної медицини в с. Опришках брали  Глобинський міський голова Станіслав Джусь, народний депутат України Сергій Каплін, Опришківський сільський староста Тетяна Садлівська, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Хавронюк, заступники Глобинського міського голови Олександр Артюшенко та Галина Токаренко, сімейний лікар Володимир Клець, отець Володимир – настоятель Опришківської Благовіщенської церкви Українського патріархату.

Всі вони привітали жителів Опришківської громади та навколишніх сіл з відкриттям оновленого сучасного медичного закладу в с. Опришки та побажали присутнім здоров’я, всіляких гараздів, добробуту та новорічного настрою. Народний депутат, уродженець с.Опришок Сергій Каплін, вітаючи земляків з урочистою подією в їх селі, зокрема, зауважив, що новий відроджений медичний заклад   відповідає європейським медичним стандартам і є не гіршим ніж в сусідній Польщі та надіється, що темп на відродження села, взятий із створенням Глобинської громади продовжиться і надалі і наступним етапом стане створення на базі трьох поверхової будівлі в центрі села   багатоквартирного будинку для осіб, що потребують покращення житлових умов. 

Після урочистостей з нагоди відкриття Опришківської амбулаторії загальної практики   сімейної медицини всі присутні відвідали медичний заклад та могли переконатися в тих зручних та сучасних комфортних умовах,  які створені для відвідувачів амбулаторії.

Цього ж дня було урочисто відкрито і фельдшерсько-акушерський пункт в с. Устимівці Бабичівського сільського старостату. Тут теж створені чудові сучасні комфортні умови для надання первинної медичної допомоги жителями с. Устимівки та навколишніх сіл.

 Ці заходи є свідченням втілення справжнього піклування про жителів громади, створення комфортних умов для надання їм медичної допомоги.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень