A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розширено спектр адміністративних послуг у міському ЦНАП

Дата: 02.01.2019 09:40
Кількість переглядів: 817

Рішенням останньої сесії Глобинської міської ради розширено спектр надання адміністративних послуг у міському ЦНАП. Додано 5 послуг, з яких 4 безпосередньо надаватимуться у центрі. Тепер майбутні мами - жителі Глобинської ОТГ  (зареєстровані на території громади) можуть отримати родовий сертифікат за адресою: м. Глобине, вул. Травнева, 4. Чекаємо на вас з вашим паспортом та довідкою від лікаря про вагітність. Сертифікат дає право жінці отримувати лікарняний супровід аж до пологів включно в лікарні м. Кременчука за рахунок коштів громади.

Жителі індивідуальних будинків вулиць Б. Хмельницького, Полтавський Шлях, Льва Толстого, Гоголя, Полтавська, Коцюбинського, Привітної, Східно-Кільцевої, Ціолковського, Гагаріна, Державності, Берегової, Шкільної, Шевченка, Степана Разіна, провулків Тихого, Матросова, Миколи Плиски м. Глобине можуть укласти договори про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в Центрі Адмінпослуг. Власник домоволодіння звертається з  будинковою (домовою) книгою, паспортом та пільговим посвідченням (при наявності).

Також в ЦНАП можна отримати іще три види довідок соціального характеру (про проведення поховання за власний рахунок, про народження та виховання матір’ю дитини-інваліда, про сім’ю призовника).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень