A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт про роботу відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Глобинської міської ради у 2018 році

Дата: 25.01.2019 09:15
Кількість переглядів: 976

Відділом розроблено графік відпусток працівників виконавчого комітету міської ради на 2018 рік.

Організовувано роботу з проведення конкурсів на заміщення вакантних посад виконавчого комітету міської ради. Протягом 2018 року проведено 11 конкурсів на заміщення вакантних посад у виконавчому комітеті Глобинської міської ради. Крім того, відповідно до Порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, що належать до комунальної власності Глобинської міської ради, забезпечено роботу комісії з метою вивчення питання доцільності продовження термінів дії контрактів начальникам КП «Глобинське» та комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона».

Проведено роботу з організації 5 перевірок достовірності відомостей, що подаються особами, які претендують на зайняття відповідних посад, щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Підготовлено повідомлення до Глобинського відділення Кременчуцької ОДПІ про прийняття на роботу 177 працівників (посадові особи та працівники виконавчого комітету міської ради, а також робітники з благоустрою).

Організовано проведення стажування 5 посадових осіб місцевого самоврядування виконкому міської ради на посадах у виконавчому комітеті.

Проводилася організаційна робота з підвищення кваліфікації, навчання посадових осіб міської ради (координація роботи, реєстрація  на навчання тощо).

Підготовлено 3 звіти до Глобинського районного центру зайнятості про попит на робочу силу, прийняття та вивільнення працівників,  про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та 7 інформацій про залучення громадян до громадських робіт.

Працівники відділу брали участь в підготовці до проведення організаційно-масових заходів за участю міського голови.

Протягом 2018 року відділом підготовлено 803 проекти розпоряджень з кадрових питань, з них:

348 - з особового складу (призначення, звільнення, переведення, стажування, встановлення надбавок, присвоєння рангів, виплата допомог тощо);

196 - про службові відрядження;

200 - про надання відпусток;

59 – з особового складу (громадські роботи).

 

Сформовано 8 особових справ новопризначених працівників виконавчого комітету міської ради.

Здійснювалося оформлення листків тимчасової непрацездатності працівників виконавчого комітету міської ради, табелів обліку використання робочого часу.

Проводилася робота щодо заповнення електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (навчання посадових осіб, депутатів, консультативна допомога, підготовка інформаційних матеріалів на веб-сайті міської ради, перевірка фактів подання суб’єктами декларування декларацій відповідно до Закону України "Про запобігання корупції").

Оформлялася документація, пов'язана з проведенням  службового  розслідування щодо 2 посадових осіб виконавчого комітету міської ради.

Організовано роботу з проведення атестації посадових осіб виконавчого комітету Глобинської міської ради (проект розпорядження, формування комісії,  розроблення графіка проведення атестації, підготовка списку осіб, що підлягають атестації тощо). Проатестовано 57 посадових осіб виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Проводилися заходи щодо антивірусного захисту, захисту інформації та інформаційної безпеки в апараті та структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради, надавалися консультації з питань, пов’язаних з роботою оргтехніки і програмного забезпечення.

Спеціалістами відділу проводилася робота з налаштування системи відеоконференцзв’язку та забезпечення проведення щотижневих нарад за участю міського голови та його заступників, а також інших засідань, що проводяться облдержадміністрацією в режимі відеоконференцій.

Організовано збір та постійне оперативне висвітлення інформації про заходи за участі Глобинського міського голови та діяльності Глобинської міської ради на офіційному веб-сайті Глобинської міської територіальної громади та в засобах масової інформації.

Здійснювалося постійне інформаційне наповнення офіційного веб-сайту міської ради. Так оприлюднено:

  • 2166 рішень сесії Глобинської міської ради;
  • 342 рішення Виконавчого комітету Глобинської міської ради;
  •  350 розпоряджень міського голови.

Впроваджено та організовано постійний супровід (забезпечення працездатного стану, оновлення, наповнення) системи електронного голосування «Єдність».

Проведено заходи щодо модернізації офіційного веб-сайту Глобинської міської територіальної громади та проведено його реєстрацію у домені GOV.UA.

Відповідно до статті 231 Закону України «Про звернення громадян» на офіційному веб-сайті ради забезпечено збір підписів на підтримку електронних петицій, які подаються до Глобинської міської ради та її виконавчого комітету.

Проводиться робота з ведення обліку військовозобов’язаних працівників виконавчого комітету міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень